В момента около Паметника на Съветската армия се монтира скеле

...
 В момента около Паметника на Съветската армия се монтира скеле
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Областната управа на София нарушава законите с незаконно скеле около Паметника на Съветската армия

 „ В момента към Паметника на Съветската войска се инсталира скеле – неразбираемо за какво, с какви цели и с какви документи. Свидетели сме по какъв начин регионалната администрация през светлата част на деня прави противозаконни действия в центъра на София. ” Това обявиха заместник-председателите на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски и Иван Ченчев на място пред медии.
Народните представители осведомиха, че им е било отказано даването на нужната документи за осъществяването на тези действия, което е законово нарушаване. Все отново, след тяхната интервенция, монтажните действия бяха прекратени.
„ Беззаконието в страната би трябвало да спре. Не може регионалната администрация да нарушава законите. Ще упражним всички законови средства да получим навреме документите, с цел да проверим дали те дават отговор на законите, а те евентуално не дават отговор, откакто отхвърлят да ни ги дават. Призоваваме и медиите да ги изискат ”, сподели Свиленски.
„ Полицията има единствено едно писмо за координиране, не знам дали даже и те разполагат с документите ”, добави Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР